Confronting the Ottoman and Mughal empires: Imperial legitimization in multilingual and multi-religious settings (1500s to early 1700s)

İbn Haldun Üniversitesi Kolokyum ve Rektör Çayı Serisi başlıyor.

Kolokyumların ilkinde Tarih Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Suraiya Faroqhi, “Confronting the Ottoman and Mughal Empires: Imperial Legitimization in Multilingual and Multi-religious Settings (1500s to Early 1700s)” konulu bir konuşma yapacak.

Program 2 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Mukaddime Salonu’nda başlayacak.

Aylık olarak düzenlenecek Kolokyum ve Rektör Çayı Serisinin diğer programları şöyle:

7 Aralık 2018 – Cuma: Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu – “Internationalization of Turkish Multinationals”

4 Ocak 2019 Cuma: Dr. Öğr. Üyesi Enis Doko – “Ötegezegenler ve Dünya Dışı Yaşam Arayışı”

1 Şubat 2019 Cuma: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özay – “Reconsideration of Aceh-Turk Relations on the Basis of Local Sources”

1 Mart 2019 Cuma: Doç. Dr. Talha Köse – “Türkiye’de Gençlik ve Radikalleşme”

5 Nisan 2019 Cuma: Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Kuşakçı – “Leadership and Business Ethics in Turkish-Islamic Thought”

3 Mayıs 2019 Cuma: Dr. Öğr. Üyesi Tuba Erkoç Baydar – “Hayatla Memat Arasındaki Çizgide Ötanazi: Dini ve Etik Yaklaşımlar”

21 Haziran 2019 Cuma: Dr. Öğr. Üyesi Ali Demirbaş / Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu – “Kişisel Verilerin Korunması”