Güz Dönemi Üniversite Derslerinin Kapanış Programı Gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesinde 2018-2019 Güz Dönemi Üniversite Dersleri’nin bitişi münasebetiyle bir yarıyıl kapanış programı yapıldı.

4 Ocak Cuma günü Mukaddime Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk; Prof. Dr. Halil Berktay, Doç. Dr. Burhan Köroğlu, Dr. Hakkı Öcal, Dr. Önder Küçükural, Dr. Naoki Yamamato, Dr. Enis Doko, Dr. Merve Aktar ve Dr. Nihat Gümüş’ün de aralarında bulunduğu öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Recep Şentürk, kendisinin de Üniversite Dersleri kapsamında dersler verdiğini, gerek öğretim üyelerimizin gerek asistanlarımızın gerekse de öğrencilerin neticede her türlü övgüye layık olacak şekilde özverili eğitim faaliyetlerine imza attıkları bir eğitim-öğretim dönemini geride bıraktıklarının altını çizdi. Derslerin yanında serbest aktivitelere ve kendilerini geliştirmeye dönük her türlü etkinliğe bolca zaman bulabilecekleri üniversite döneminin, gençler için bulunmaz fırsat olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Recep Şentürk, mezuniyetleriyle birlikte ise öğrencileri yoğun bir iş temposunun, çocuklarıyla her anı dolu dolu yaşanan bir aile hayatının beklediğini sözlerine ekledi. Dolayısıyla öğrencilere bu üniversite dönemini çok iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Prof. Dr. Şentürk, Üniversite Dersleri koordinatörü Prof. Dr. Halil Berktay’a ve Üniversite Dersleri’ni veren diğer akademisyenlerimize de yoğun mesailerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerimize dönem sonu sınavlarında başarı ve zihin açıklığı temennisiyle konuşmasını sonlandıran Prof. Dr. Recep Şentürk’ün ardından kürsüye gelen öğretim üyelerimiz de, güzel bir ders dönemini geride bıraktıklarını belirterek, öğrencilerimize sınavlarda başarılar diledi.

Kapanış programında birçok öğrenci sadece öğretim üyelerimizle etkileşimde bulunmakla kalmadı, aynı zamanda Açık Mikrofon oturumunda hocalarına da hitap etti. Verilen eğitimleri değerlendiren öğrencilerimiz, Üniversitemizin öğrenci odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Üniversite derslerinin bitişi sebebiyle düzenlenen yarıyıl kapanış programı, genel sekreterimiz Erkam Tüzgen’in yönetiminde ödüllü Kahoot oyunu ve ardından akşam yemeğiyle sona erdi.

Kapanış Programının video kaydı: