Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı Başlıyor

21.09.2018
Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı Başlıyor
İHSEM, İHÜ Hukuk Fakültesi iş birliğiyle, "Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı" başlatıyor.

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İHSEM), İHÜ Hukuk Fakültesi iş birliğiyle, "Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı" başlatıyor.

Katılımcıların Hukuk İngilizcesine etkin hakimiyet sağlamasının amaçlandığı Sertifika Programında ayrıca, İngilizce hukuki mütalaa yazma ve İngilizce karar incelemesi örnekleri de katılımcıların İngilizce okuma ve yazma becerilerini geliştirmek için kullanılacak. Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı'yla; İngilizce sözleşme okuma ve yazma, uluslararası ticaret ve yatırım ilişkileri, uluslararası tahkim anlaşmaları gibi özel hukuk örneklerinin yanında; Anayasa Hukuku, Uluslararası Kamu Hukuku ve AB Hukuku gibi kamu hukuku örneklerinde de katılımcıların yetkinlik kazanması hedefleniyor. Uluslararası alanda etkinliğini artırmak veya iş yapabilme becerisini kazanmak isteyen tüm hukukçular ve Hukuk öğrencileri, Hukuk İngilizcesi Sertifika Programı'na katılarak sahalarında bir adım öne geçme fırsatını yakalaybilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru: http://ihsem.ihu.edu.tr/hukuk-ingilizcesi-sertifika-programi/