İbn Haldun Üniversitesi 2. Aile İftarı yapıldı

İbn Haldun Üniversitesinin düzenlemiş olduğu 2. Aile İftarı Programı, Başakşehir yerleşkesindeki bahçede gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Aybakan yemek duası yaptı.

Programda “hoşgeldin” konuşması yapan İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk, üniversitenin başarı göstermesinde birçok insanın katkı sağladığını belirterek, katkı sağlayan kişilerin arkalarında da aileleri olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Şentürk, “Bugün biz hem hocalarımızın hem talebelerimizin ailelerini buraya davet ederek şükranlarımızı ifade etmek istedik. Eğer hocalarımız ve öğrencilerimizin ailelerinin destekleri olmasaydı, İbn Haldun Üniversitesi bu başarılı noktaya bu kadar hızlı bir şekilde gelemezdi.” şeklinde konuştu.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da, İstanbul’un en genç belediye başkanı olarak İbn Haldun Üniversitesi gibi genç ve mükemmel bir üniversite için hizmet ediyor olduğu için mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Etkinlikler çerçevesinde kurulan oyun parkı, palyaço ve yüz boyama faaliyetleri ile çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Ayrıca etkinlik kapsamında üniversitenin mescidinde Enderun usulü Teravih Namazı kılındı.