İbn Haldun Üniversitesi Ailesi Yeni Kampüsünde İftarda Buluştu

10.05.2019
İbn Haldun Üniversitesi Ailesi Yeni Kampüsünde İftarda Buluştu
İbn Haldun Üniversitesi Ailesi, 9 Mayıs Perşembe akşamı hazırlıkları devam eden yeni kampüsünde gerçekleştirdiği geleneksel iftarında buluştu.

Aynı sofra etrafında Ramazan coşkusunun hep birlikte yaşandığı iftar, kampüs alanında iftara özel olarak hazırlanan alanda yapıldı. Mütevelli Heyetimizin, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla 700 kişinin bir araya geldiği iftarda selamlama konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk gerçekleştirdi. "Yeni kampüsümüzde ilk iftarımıza hoş geldiniz" diyerek konuşmasına başlayan Prof. Şentürk, 2020 Eylül'ünde açılması planlanan İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi hakkında bilgiler de verdi. Külliye inşaatı hakkında bazı teknik detayların da katılımcılara sunulduğu iftar programı, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öncel'in yönetimindeki koronun tasavvuf musikisinin bazı seçkin eserlerini icra etmesiyle devam etti. İftar programı, yapılan sohbetlerin ve hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından son buldu.