İbn Haldun Üniversitesi ile İstanbul Lisesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı

İbn Haldun Üniversitesi, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarıyla yaptığı protokollere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda ülkemizin köklü okullarından olan İstanbul Lisesi ile iş birliği anlaşması imzalandı.

İstanbul Lisesi Müdürü Hikmet Konar ve beraberindeki heyet İbn Haldun Üniversitesi Başakşehir kampüsünü ziyaret etti. Misafirleri makamında kabul eden İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Recep Şentürk, kendileriyle eğitim iş birliği ve etkileşimi protokolünün ayrıntıları görüştü. Görüşmenin ardından İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ile İstanbul Lisesi Müdürü Hikmet Konar eğitim ve akademik çalışma alanları başta olmak üzere birçok konuda iş birliklerini içeren anlaşmaya imza attılar.