İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu Başvuruları Başladı

İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu başvuruları başladı.

Yabancı Diller Okulu ve Sosyal Bilimler Okulu olmak üzere 5’er günlük 2 temel gruba ayrılan L ise Kış Okulu’nda lise öğrencileri, 5 günlük dolu dolu bir programla üniversite yaşamını tecrübe edecekler.

Sosyal Bilimler Okulu’nda lise öğrencileri, uzman akademisyenlerden Medya ve İletişim, Karşılaştırmalı Edebiyat, Tarih, Hukuk, Felsefe, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji, Ekonomi, İşletme, İslami İlimler ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanlarında Üniversite Dersleri alıp, Türkiye ve dünya çapında ünlü akademisyenlerle tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Yabancı Diller Okulu’nda ise “Şehir Hayatı”, “Tarihi Mekanlar”, “Geleneksel Meslekler”, “Medya Dünyası” ve “Yemek” temalı dersler ve etkinliklerle yabancı dillerini ilerletecekler.

Sosyal-kültürel etkinliklerle kampüs hayatının bire bir yaşanacağı İHÜ Lise Kış Okulu kapsamında İstanbul gezileri ve ünlülerle buluşmalar da gerçekleştirilecek.

İHÜ Lise Kış Okulu, 21 Ocak 2019 – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında, sınırlı sayıda kontenjanla, İbn Haldun Üniversitesinde gerçekleşecek.

Türkiye’nin her yerinden lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen İHÜ Lise Kış Okulu’na başvuru için son tarih 14 Ocak 2019.

Detaylı bilgi ve başvuru adresi: http://www.ihukisokulu.com/tr/