İbn Haldun Üniversitesi Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasına Katıldı

10.05.2018
İbn Haldun Üniversitesi Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasına Katıldı
Güreş takımımız, Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonası’na katıldı.

İbn Haldun Üniversitesi güreş takımı, Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonası’na katıldı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden 58 üniversitenin katılımıyla organize edilen şampiyonada üniversitemizi grekoromen stilde 63 kiloda Emir Özmen, 67 Kiloda Omran S. M. Abedalkader, 87 kiloda Eyüp Ensar Aktaş temsil ederken, serbest sitilde ise 70 kiloda Kamal Khurshudov ve 79 kiloda Habib Barut temsil etti.

Aynı tarihlerde Üniversiteler Arası Kurul toplantısı için Denizli’de bulunan İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk de güreş takımı ile bir araya gelerek sporculara moral verdi.