İbn Haldun Üniversitesi Yaz Okulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

09.07.2018
İbn Haldun Üniversitesi Yaz Okulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

Türkiye’nin farklı şehirlerinden seçilerek gelen 50 lise öğrencisi, İbn Haldun Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 5 günlük Sosyal Bilimler Yaz Okulu programını tamamladı. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Erdal’dan aldı.

“5 günlük yoğun programla gerçek bir üniversite tecrübesi”

Prof. Dr. Halil Berktay, Prof. Dr. Fuat Erdal, Prof. Dr. Sefa Bulut, Prof. Dr. Üzeyir Ok, Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu ve Dr. Hakkı Öcal başta olmak üzere her biri alanında uzman 22 farklı akademisyenden aldıkları 22 farklı dersle 12 lisans bölümümüzü tanıma şansını yakalayan öğrenciler, üniversite tecrübesini erkenden yaşama fırsatı buldu. Yaz Okulunda derslerin dışında yapılan gezi, piknik, yarışma gibi aktiviteler ise öğrenciler için hem eğlenceli hem de eğitici oldu.

İbn Haldun Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Erkam Tüzgen öğrencilere yaptığı konuşmada üniversite deneyimini erken yaşamanın kendileri için ufuk açıcı olacağını ifade etti.