İbn Haldun Üniversitesine Hoşgeldiniz

06.08.2019
İbn Haldun Üniversitesine Hoşgeldiniz
Değerli İbn Haldun Üniversitesi Öğrencisi, Öncelikle hayatının bu önemli dönüm noktasında İbn Haldun Üniversitesini seçtiğin için teşekkür ederiz.

Senin için en iyi imkânları sunmak için çalışan mütevelli heyeti, dünyanın sayılı üniversitelerinden gelmiş en iyi akademisyenler, İbn Haldun deneyimini en iyi şekilde yaşaman için mesai harcayan idari kadromuzla, bugüne kadar senin ve seninle birlikte tüm yıldız öğrencilerimiz için Üniversitemizin kapılarını açıyoruz.

Şimdi özel akademik programlar, kulüpler ve etkinliklerle zengin sosyal imkânlar, yabancı dil programlarımız ve yaşayacağın yurtdışı deneyimleri ile senin için hazırız. Hoş geldin! İbn Haldun deneyimi için gerekli olan tüm bilgileri kayıt rehberi sayfasından edinebilirsin.