İbn Haldun Üniversitesinin Sizlere Sunduğu Aile Ortamına Hoş Geldiniz

28.09.2018
İbn Haldun Üniversitesinin Sizlere Sunduğu Aile Ortamına Hoş Geldiniz

Kıymetli öğrencilerimiz, Biz size önem veriyoruz. Sizin için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret gösteriyoruz. Siz de kendinize önem verin, önemli olduğunuzun bilincinde olun ve başarılı bir öğrenci olmak, ülkemize ve bütün dünyaya faydalı olacak donanıma sahip olmak için gayret gösterin. Büyük bir başarı göstererek üniversitemiz öğrencisi olmanız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Bir taraftan akademik çalışmalarınıza dikkat gösterirken, ders dışı faaliyetlerin de eğitim noktasında en az dersler kadar önemli olduğunu bilmenizi isterim.

İbn Haldun’un size sunmuş olduğu uluslararası ortamdan istifade edin. Uluslararası öğrencilerle dostluklarınızı güçlendirin. Bu, ileride size iş hayatında, akademide, siyasette ve her konuda küresel ilişkiler kurma imkânı sunacaktır. Kıymetli öğrencilerimiz, Biz sizin için buradayız. Sizin başarınız ve verimli bir eğitim görebilmeniz için sizden gelecek taleplere ve önerilere her zaman açığız. İbn Haldun Üniversitesinin sizlere sunduğu aile ortamına hoş geldiniz.

Başarılı bir eğitim yılı dileklerimle…