Münazara ve Düşünce Kulübü Dönemin İlk Gösteri Maçını Yaptı

İbn Haldun Üniversitesi Münazara ve Düşünce Kulübü, düzenlediği gösteri maçıyla üniversitemizin yeni öğrencileri ile tanışarak kulübün tanıtımını yaptı.

1 Kasım 2018 Perşembe günü düzenlenen gösteri maçı öncesi kulüp üyelerinden Zülal Merve Bulut, “Neden Kulüpçülük?” başlıklı konuşmasıyla bir öğrenci kulübüne üye olmanın sağladığı faydaları ve kazandırdığı tecrübeleri anlattı; münazaranın ve münazara gösteri maçının temel prensiplerinden bahsetti. Ardından Münazara ve Düşünce Kulübü üyelerinden oluşan dört takım, örnek bir gösteri maçı yaptı. Salonda eğlenceli dakikalar yaşatan gösteri maçının akabinde kulübe katılmak isteyen yeni arkadaşlarımızın üyeliklerinin alınmasıyla program sona erdi.

Münazara ve Düşünce Kulübü Başkanı Mukaddes Kutlu, Üniversitemizin yeni öğrencileriyle tanışmanın heyecan verici olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Münazara, kişiye akademik anlamda ve günlük yaşamda hitabet ve tartışma becerileri kazandıran bilimsel tartışma yöntemidir. Perspektifimizi geliştiren ve zihni çalıştıran bir aktivite olduğu için ben tüm arkadaşlarımızı kulübümüzün etkinliklerine ve eğitimlerine bekliyorum. Münazara eğitimlerimiz başlıyor. Yeni başlayan arkadaşlarımıza münazaranın temel prensiplerini öğretmek için 3 hafta sürecek çaylak eğimi vereceğiz. Çaylak eğitiminden sonra yeni arkadaşlarımız da geçen yılki arkadaşlarımızla birlikte münazara eğitimlerine sene boyunca devam edecek.”