Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Sertifika Programı II. Dönem eğitimleri başladı

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından, TÜRGEV yurtları ile özel yurt yöneticilerine yönelik düzenlenen eğitim programı Bakırköy Taş Mektep Kampüsümüzde 22 Ekim – 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 23 günlük eğitimin ardından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere “Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Uzmanlık Sertifikası” verilecektir.

Programa, en az lisans mezunu olan ve öğrenci barınma hizmetleri veren kuruluşlarda yönetici olan görev alan ya da bu alanda çalışmak isteyen 17 kursiyer katılmaktadır.
Yaklaşık bir ay sürecek program kapsamında mevzuat bilgisi, yurt yönetimi, barınma ve beslenme hizmetleri, güvenlik, çocuk-ergen-genç ve aile, protokol ve yazışma kuralları, e-yurt modülü, mesleki gelişim, adap ve etik konularında yoğun eğitim verilecektir. Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr.Sefa Bulut, Prof.Dr.Ekrem Tatoğlu, Doç.Dr.Mehmet Emin Babacan, Dr.Öğr.Üyesi Ali Demirbaş, Dr.Öğr. Üyesi Yeliz Gümrükçüoğlu, Dr.Öğr.Üyesi Sümeyye Kuşakçı, Dr.Öğr.Üyesi Duygu Dinçer, Dr.Öğr.Üyesi Munirah M.Alaboudi, uzmanlık konularında eğitim verirken, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Cem Oğuz, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Elif Hürmüz Özlevent, Protokol ve Adabı Muaşeret Konusunda Ferhat Altun ve Neslihan Kebapçıoğlu ve Diyetsiyen Kübra Özkan Talim ve Terbiye Daire Başkanlığı tarafından belirlenen ve yurt müdürlerinin bilmesi gereken konularda eğitimleri aktaracaklar.