Prof. Dr. Medaim Yanık, THY Çalışanlarına Evlilik İle İş Hayatının Nasıl Dengeleneceğini Anlattı

14.02.2018
İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Medaim Yanık, Türkiye’nin öncü kurumlarından olan Türk Hava Yolları çalışanlarına “Evlilik ve İş Hayatı Etkileşir mi?” konulu konferans verdi.

Prof. Yanık, THY Havacılık Akademisinin, İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İHSEM) ile işbirliği kapsamında gerçekleştirdiği ve alanında dünyanın en iyilerinden olan uzmanları çalışanlarıyla bir araya getirmeyi amaçlayan “Bilgiye Doğru” / TAALKS (Turkish Aviation Academy Leading Knowledge Series) programı kapsamındaki konferansta konuştu. Mutlu evliliğinin sırlarına değinen Prof. Yanık, iş hayatı ve aile hayatında kurulması gereken dengenin nasıl sağlanması gerektiğini anlattı. Mutlu Evlilik Atölyesi projesi kapsamında “Evlilikleri Güçlendirme Eğitimleri” veren ve bu alanda “Dest-i İzidvaç” ile “Mutlu Evliliklerin 7 Özelliği” isimli kitapları kaleme alan Prof. Yanık, konferans sonrası katılımcıların kitaplarını imzaladı.