Türkiye'deki Yemen Topluluğu Temsilcileri İbn Haldun Üniversitesini Ziyaret Etti

19.04.2018
Türkiye'deki Yemen Topluluğu ve Türkiye-Yemen Öğrenci Birliği heyeti, İbn Haldun Üniversitesi Başakşehir kampüsüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İbn Haldun Üniversitesi Uluslararası Ofis Daire Başkanlığını ziyaret eden heyet gelecek planları, işbirliği olanakları ve üniversitenin vizyonu hakkında bilgi aldı. Türkiye'deki Yemen Topluluğu Başkanı Yasser Al Shaikh ve Türkiye-Yemen Öğrenci Birliği Başkanı Muhammet Hamzah başkanlığındaki heyet ayrıca, Yemenli araştırmacı ve akademisyenler aracılığıyla bölge ve Türkiye-Yemen ilişkilerinin geliştirilmesi için görüş alışverişinde de bulundu. Görüşmede Yemenli iş adamlarının taraflar arasında geliştirilecek işbirliğine nasıl destek vereceği de görüşüldü. Türkiye'deki Yemen Öğrenciler Birliği Türkiye'de oldukça etkili bir konumda faaliyet yürütüyor ve tüm illerde temsilcilikleri bulunuyor.