Yeni Gelişmeler Işığında Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulamaları Konferansı

16.07.2018

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Kişisel Verileri Korunma Kurulu ortaklığıyla düzenlenen "Yeni Gelişmeler Işığında Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulamaları" başlıklı konferans 18.07.2018 Çarşamba günü The Marmara Taksim Otel'de gerçekleştirilecektir.

KVKK Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir ve KVKK Daire Başkanlarının yanı sıra alanında uzman akademisyenlerin de katılacağı konferansın ilk oturumunda "6698 Sayılı Kanunun Yürürlüğe Girdiği Tarihten Bu Yana KVK Alanındaki Gelişmeler ve Kamusal Görünüm" ikinci oturumunda ise "Tazminat ve Ceza Hukuku Bağlamında Kişisel Verilerin Korunması ve Veri Güvenliği" konuları ele alınacaktır.

Tarih : 18 Temmuz 2018

Saat : 10:00