2019-2020 Akademik Yılı Bahar Ders Dönemi Sona Erdi

Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi dersleri, 8 Mayıs Cuma günü itibariyle sona erdi.

Bahar Dönemi dersleri 27 Ocak 2020’de kampüslerimizde başlamış, Mart ayında ülkemizde de görülen COVID-19 salgını nedeniyle hiç ara verilmeden başarıyla online ortamlara taşınarak, Mart ve Nisan aylarında online olarak toplam yaklaşık 9530 saat ders senkron olarak işlenmişti.

Bahar Dönemi’nde dönem sonu sınavları ve dersler dışında kalan diğer öğrenim aşamaları, online ortamda tamamlanacak.

Yaz Dönemi Eğitim-Öğretim Süreçleri de Online Olarak Sürdürülecek

Yaz Dönemi’nde de dersler, sınavlar ve yeterlik sınavı, tez savunması gibi diğer öğrenim aşamaları Üniversitemizin Akademik Takviminde ilan edilen tarihlerde online olarak yürütülmeye devam edilecek. Buna göre Hazırlık, Lisans ve Lisansüstü programlarında Yaz Dönemi dersleri ve sınavları, Bahar-2020 Akademik Dönemi’nde olduğu gibi online olarak sürdürülmeye devam edilecek.

Akademik Takvim için tıklayınız.