Akademik Kariyer Webinar Serisi Başlıyor

İbn Haldun Üniversitesi Akademik Kariyer Günleri başlıyor. 1-10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Akademik Kariyer Günleri’nde çeşitli sosyal bilim alanlarında akademik kariyer yapmak isteyenlere yönelik bir webinar serisi gerçekleştirilecek.

Webinar serisinde alanında uzman isimler, hem alana ilişkin sunumlar gerçekleştirecek hem de aday lisansüstü öğrencilerle akademik yolculuğun durakları, iniş çıkışları, zorlukları ve ödülleri hakkında kendi kişisel yolculuklarından hareketle deneyim paylaşımınında bulunacak.

Üniversitemizin değerli akademisyenleri tarafından tamamen online olarak verilecek seminerlerde aday öğrenciler aşağıdaki soruların cevaplarını bulacaklar ve aynı zamanda konuya ilişkin farklı sorularını da ehil bir isimle istişare etme imkanı yakalayacaklar.

Akademik Kariyer Webinar Serisi’ne katılım tamamen ücretsiz…

Sınırlı kontenjana sahip Webinar Serisi takvimini incelemek, hocalarımızı tanımak ve hemen başvuru yapmak için: https://www.ihu.edu.tr/akademik-kariyer-webinar-serisi/