Akademik Kariyer Webinar Serisi – Eğitim Kurumları İşletmeciliği Webinarı

KONU KONUŞMACI TARİH KONTENJAN
Eğitim Kurumları İşletmeciliği Alanında Akademik Kariyer Yapmak Dr. Öğr. Üyesi Munirah Mohamed Alaboudi 8 Haziran 2020, Pazartesi, Saat 20.00 100

Dr. Munirah Alaboudi ABD’nin en iyi araştırma üniversiteleri arasında gösterilen Boston Üniversitesi’nin Eğitim Liderliği ve Politika Çalıştırmaları Bölümünde doktora eğitimini tamamlamıştır. Ayni zamanda, Boston Üniversitesi tarafından verilen İkinci Dil Olarak İngilizce Öğretiminde [TESOL] yüksek lisans ve lisansustu sertifika programını (Program Planlama, Yönetim, İzleme [gözetim, takibi] ve Değerlendirme başarıyla tamamlamıştır. Doktora eğitimi boyunca Öğretmen Eğitimi ve Liderlik ve Danışmanlık araştırma alanlarında çalışmış. Lisans mezuniyetinden sonra, Dr. Munirah Alaboudi kariyerine öğretmen olarak başlamıştır. Lisansüstü eğitimini tamamladıktan sonra ise öğretmenlere nasıl destek olmalı, öğretmenler için eğitim, koçluk ve rehberlik, ve öğrenciler öğretmeninin desteğiyle hedeflerine nasıl ulaşabilir konularında öğretmenlere danışmanlık yapmış, çeşitli lisans dersleri vermiş ve bu konularda da akademik araştırmalarını hala yapmaktadır. Dr. Alaboudi ihtiyaçların belirlenmesi, yenilikçi öğretim, kültürlerarası eğitim, değerlendirme ve mükemmellik konularında yurtiçi ve yurtdışında bulunan okullarda öğretmenlere danışman olarak eğitim vermektedir.