Akademik Kariyer Webinar Serisi – Hava Taşımacılığı Yönetimi Webinarı

KONU KONUŞMACI TARİH KONTENJAN
Hava Taşımacılığı Yönetimi Alanında Akademik Kariyer Yapmak Doç. Dr. Ali Osman Kusakcı 10 Haziran 2020, Çarşamba – Saat 20.00 100

Ali Osman Kuşakcı Viyana Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2006 yılında lisans derecesini aldı. Aynı üniversitenin Endüstri Mühendisliği bölümünde Finans Mühendisliği modülünü “Bewertung von an TURKDEX gehandelten Futureskontrakten  Wie gut ist die konventionelle Bewertungstheorie am Turkischen Finanzmarkt anwendbar?” başlıklı yüksek lisans tezi ile bitirerek 2007 yılında yüksek mühendis unvanını elde etti. 2008 yılından itibaren araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştığı Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde “Constrained Optimization with Evolution Strategies: Adaptive Approaches” başlıklı tezi ile 2013 yılında doktorasını tamamladı. Aynı üniversitede iki yıl AR&GE merkezi müdürlüğü yaptı ve İslam Kalkınma Bankası destekli merkezde kapasite geliştirme projesini yürüttü. 2015 yılında Türkiye’ye dönerek İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden çalıştı. Akabinde İbn Haldun üniversitesine katıldı. Ali Osman Kuşakcı’nın akademik çalışmalarının odağında karar destek sistemleri, yöneylem araştırması, üretim yönetimi, sezgisel algoritmalar ve tedarik zinciri ağ tasarımı konuları bulunmaktadır.

Webinar kontenjanı dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz.