‘Arabuluculuğun Geleceği Sempozyumu – Bildiri Özeti Kitabı’ Çıktı

“Arabuluculuğun Geleceği Sempozyumu – Bildiri Özeti Kitabı”, İbn Haldun Üniversitesi Yayınları’ndan çıktı.

Kitap, İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ali Yeşilırmak, Doç. Dr. Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu, Arş. Gör. Ömer Faruk Kafalı, Arş. Gör. Gülnihal Ahter Yakacak ve Arş. Gör. Ahmet Dülger’in editörlüğünde yayına hazırlandı.

Kitap Hakkında

Arabuluculuk hukukuna ilişkin güncel gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Başkanlığı, İbn Haldun Üniversitesi Uyuşmazlık Çözümü Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Arabuluculuğun Geleceği” Sempozyumu, İbn Haldun Üniversitesi ev sahipliğinde 14 Kasım 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirilmişti. Arabuluculuk alanındaki tüm güncel gelişmelerin farklı hukuk alanları kapsamında incelenerek etki ve sonuçlarının değerlendirildiği altı oturumda gerçekleştirilen bu Sempozyum’da, bir yandan mevcut hukuki düzenlemelere, diğer yandan olması gereken hukuk açısından görüş ve önerilere yer verilen toplam 28 tebliğ sunulmuş olup, özet bildiri kitabında çift kör hakem denetiminden geçen tebliğ özetleri esas alındı.

Seçkin kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde okurların ilgisine sunulan kitabın ilk sayfaları için tıklayınız.

Sempozyum haberi için tıklayınız.

Arabuluculuğun Geleceği SempozyumuHukuk Fakültesiİbn Haldun Üniversitesi Yayınları