Arapça Hazırlığı Başarıyla Tamamlayan Öğrencilerimizi Yaz Okulu İçin Fas’a Yolcu Ettik

Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde öğrencilerini küresel rekabete hazırlayan eğitimler veren İbn Haldun Üniversitesi, yurt dışında düzenlediği yaz okullarıyla da farkını gösteriyor. Yaz okullarına, İngilizce ve Arapça programlarını başarıyla tamamlayan tüm Hazırlık öğrencileri katılıyor.

Bu kapsamda, 2018-2019 Akademik Yılı Arapça Hazırlık programını başarıyla bitiren ve sınavdan geçen öğrencilerimizi, Arapça Yaz Okulu için geçtiğimiz hafta Fas’ın Kazablanka şehrine yolcu ettik. Fas Yaz Okulu, değişim programını da kapsayan iş birliği anlaşması imzaladığımız Mundiapolis Üniversitesinde gerçekleştiriliyor.

Fas Yaz Okulu, Bir Aylık Yoğun Arapça Dil Pratiği Yapma ve Akademik Eğitimler Alma İmkanı Sunuyor

Bir ay sürecek olan Fas Yaz Okulu’nda öğrencilerimiz, ileri düzeyde Arapça eğitimi almalarının yanı sıra, çeşitli alanlardaki akademik seminerlere de katılacaklar.

Kazablanka ve çevre şehirlerde tarihi, kültürel ve turistik mekanlara düzenlenecek gezilerde öğrencilerimiz, Fas halkı ile yakın ilişki kurarak yoğun dil pratikleri yapacaklar, ülkenin kültürünü ve tarihini yakından takip edecekler.