Araştırma Yöntemleri 2020 Kış Seminerleri Başvuruları Başladı

Lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, araştırma görevlilerinin, öğretim üyelerinin ve farklı sektörlerdeki uzman ve araştırmacıların sağlam bir teorik yöntem bilgisi ve toplanan bilgiyi işlemek için iyi bir uygulama yetkinliği kazanması amacına yönelik düzenlenen Araştırma Yöntemleri (ARYÖN) 2020 Kış Seminerleri başvuruları başladı. 13 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek program İbn Haldun Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliğiyle düzenleniyor.

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (İHSEM) organizasyonuyla, İHSEM faaliyetlerinin yürütüldüğü Bakırköy Taş Mektep Yerleşkemizde verilecek derslerin uygulamaları ise Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi’nde ve Borsa İstanbul tarafından tefriş edilerek İbn Haldun Üniversitesi’ne bağışlanan BISTLAB’da yapılacak. Eğitimler ise dünya ve Türkiye’de alanında tanınmış akademisyenler tarafından verilecek. ARYÖN 2020 Kış Seminerleri kapsamında Matlab’a Giriş Eğitimi, Nitel ve Karma Araştırma Yöntemleri, SPSS ile Veri Analizi, STATA-Gauss Uygulamalı Panel Veri Analizi, Eviews-Gauss Doğrusal Zaman Serileri Analizi, R Diline Giriş, Python Diline Giriş eğitimlerinin verilmesi planlanıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://aryon.ihu.edu.tr/

Araştırma YöntemleriAraştırma Yöntemleri Seminerleri ARYÖNSürekli Eğitim Merkezi İHSEM