Araştırma Yöntemleri Yaz Okulu Eğitimleri Taş Mektep Yerleşkemizde Başladı

İbn Haldun Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliğiyle, İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İHSEM) tarafından bu yıl ilki düzenlenen Araştırma Yöntemleri Yaz Okulu (ARYÖN 2019), Bakırköy Taş Mektep Yerleşkemizde başladı.

Eğitimlerin ilk modülü olan “Eviews – Gauss Uygulamalı Doğrusal Zaman Serileri Analizi”, Doç. Dr. Murat Ertuğrul tarafından verildi. Toplam 12 katılımcının yer aldığı eğitim, Borsa İstanbul ile birlikte hazırlanan BİSTLAB’da gerçekleştirildi. Hafta içi 5 gün ve 30 saatten oluşan eğitim, katılımcıların araştırmalarında kullanmak üzere doğrusal zaman serileri analizi yetkinliklerini artırmayı hedefliyor.

Birçok üniversiteden akademisyen ve araştırmacının katıldığı ve dünya ve Türkiye’de alanında tanınmış akademisyenler tarafından verilen eğitimler, 20 Temmuz’a kadar devam edecek.

Program hakkında detaylı bilgiye ve başvuru sayfasına şu linkten ulaşabilirsiniz: https://aryon.ihu.edu.tr/