Araştırma Yöntemleri Yaz Okulu (ARYÖN 2019) 4 Eğitimle Devam Etti

12.07.2019
Araştırma Yöntemleri Yaz Okulu (ARYÖN 2019) 4 Eğitimle Devam Etti
ARYÖN 2019 4 eğitimleri devam ediyor.

İbn Haldun Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliğiyle, İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Araştırma Yöntemleri Yaz Okulu (ARYÖN 2019) 4 eğitimle devam etti.

1 – 5 Temmuz tarihleri arasında sırasıyla Prof. Dr. Bülent Güloğlu ve Dr. Murat Güven tarafından “Stata – Gauss Uygulamalı Dinamik Panel Veri Analizi”, Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu tarafından “Uluslararası Yayın Yapma Stratejileri”, Dr. Duygu Dinçer tarafından “Nitel ve Karma Araştırma Yöntemleri” ve Prof. Dr. Ebru Çağlayan ile Dr. Sinem Uyar tarafından “Uygulamalı Nonparametrik ve Semiparametrik Ekonometri” eğitimleri gerçekleştirildi. Eğitimler, araştırmacılara sağlam bir teorik yöntem bilgisi ile toplanan bilgiyi işlemek için iyi bir uygulama yetkinliği kazandırmayı amaçlıyor. Hafta içi 5 gün boyunca süren ve yoğun ilgi gören eğitimlere birçok üniversiteden akademisyen ve araştırmacı katıldı.

Programlar hakkında detaylı bilgi: https://aryon.ihu.edu.tr