Blockchain ve Sosyal Etkileri Paneli Düzenlendi

23.11.2018
Blockchain ve Sosyal Etkileri Paneli Düzenlendi
“Blockchain for Social Good: Catalyzing Shared Prosperity through Transparency” başlıklı panel 16 Kasım 2018 Cuma günü Üniversitemizin Başakşehir Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Yönetim Bilimleri Fakültemiz'in “İş Dünyası Çalıştayları Serisi” kapsamında düzenlediği “Blockchain for Social Good: Catalyzing Shared Prosperity through Transparency” başlıklı panel 16 Kasım 2018 Cuma günü Üniversitemizin Başakşehir Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Panelin açılış konuşması Fakülte Dekanı Prof.Dr. Mustafa K. Yılmaz  tarafından yapıldı. Ardından konuşmacılar, UNDP Uzmanı Marina Petrovic ve Dr.Ahmet Kaplan, Dr. Nihat Gümüş moderatörlüğünde yürütülen panelde Blockchain ve sosyal etkiler yaratan farklı alanlardaki uygulamalarından (sosyal destek projeleri, eğitim faaliyetleri ve güncel örnekler) söz ettiler.