Çeşitli Sektörlerin Önde Gelen Kurumlarıyla İş Birlikleri Geliştirmeye Devam Ediyoruz

07.11.2019
İbn Haldun Üniversitesi, lisansüstü eğitim alanında iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Turkuvaz Medya Grubu’yla lisansüstü eğitimler üzerine bir protokol imzalandı. Turkuvaz Medya Grubu'nun Balmumcu Binası'nda gerçekleşen imza törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fuat Erdal, Lisansüstü Eğitim Enstitü Müdürümüz Mehmet Yücel Türksezer, İşletme Bölümü Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, İşletme Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Ali Osman Kuşakçı ve Doç. Dr. Ümit Hacıoğlu’nun yanı sıra; Turkuvaz Medya Grubu İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Karadere, Eğitim ve Gelişim Direktörü Meltem Abdullahoğlu, Holding İnsan Kaynakları Direktörü Kutluhan Albayrak, Medya İnsan Kaynakları Direktörü Arzu Çil, Eğitim ve Gelişim Yönetmeni Sevda Serdar katıldı. Üniversitemiz ve Turkuvaz Medya arasında imzalanan protokol ile, lisansüstü eğitimlerimiz için gerekli şartları sağlayan Turkuvaz Medya Grubu çalışanlarına İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı imkânı sağlandı.

İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı’nda Pazarlama, İşletme Teorisi, Araştırma Yöntemleri, Finans ve Muhasebeye Giriş gibi temel işletme alanlarına yönelik derslerin yanında, öğrencilerin ilgi alanlarına göre belirlenecek seçmeli dersler de sunuluyor. Turkuvaz Medya çalışanlarının katılacağı işletme yüksek lisans programının tez aşamasının ise hem sektöre hem de akademik hayata önemli katkılar sunması hedefleniyor. İbn Haldun Üniversitesi, daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çeşitli sosyal bilim alanlarında yurt içinden ve yurt dışından güçlü sektör temsilcileriyle iş birliği imkânlarını geliştirmeye devam edecek.