“Comparative Theories and Methods” Kitabı Okurla Buluştu

İbn Haldun Üniversitesi Yayınları’nın prestij eserlerinden biri olan “Comparative Theories and Methods”, Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk’ün önderliğinde, değerli ilim insanlarının katkılarıyla yayına hazırlandı.

Kitap, çeşitli temel nitelikte sosyal teori ve yöntemlere karşılaştırmalı ve eleştirel bir giriş niteliği taşıyor. Öğrencilerimizin başucu eserlerinden biri olan ve Üniversitemizin “Fikri Bağımsızlık” gayesi doğrultusunda “Mukayeseli Eğitim” felsefesine uygun olarak hazırlanan eserle, Avrupa-merkezci geleneksel teori ve yöntemlerin ötesine geçip alternatif metod ve yöntemler üretilmesi hedefleniyor.

Seçkin kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde okurların ilgisine sunulan kitabın, “İçindekiler” ve “Sunuş” kısımlarını da içeren ilk 17 sayfası için tıklayınız.

Comparative Theories and Methodsİbn Haldun Üniversitesi YayınlarıRecep Şentürk