COVID-19 Sürecinin Doğru Yönetimi Konusunda Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bir Eğitim Programı Düzenleniyor

04.06.2020
Üniversitemiz ve Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı iş birliğiyle bir dizi eğitim düzenleniyor.

Üniversitemiz ve Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı iş birliğiyle, "Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Sürecinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Gençlerin Etkin Rol Almasının Sağlanarak Normalleşme Sürecine Katkı Sağlanması" konusunda bir dizi eğitim düzenleniyor.

8 - 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitim programı, Zoom Çevrimiçi Toplantı Uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Proje kapsamında ülkemizde salgını önlemek için asemptomatik taşıyıcı olarak Covid-19 bulaşında önemli rolü olduğu belirtilen genç nüfusa dahil olan üniversite gençliğini bilinçlendirmek, ayrıca gençlerin sahada aktif rol alarak oluşabilecek kaygılarını yönetmelerini sağlamak ve salgın sonrasında değişen insan ilişkileri ve hayat düzenine uyumu kolaylaştırmak gibi amaçlarla seminerler düzenlenecek. Program için tıklayınız.