Departman

Sanat Kültür Spor Daire Başkanlığı

İbn Haldun Üniversitesi Sanat, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrencilerimize yönelik kültür, sanat ve spor faaliyetlerini organize etmektedir. Daire Başkanlığımız, öğrencilerimizin, kültür ve sanata olan ilgilerinin desteklenmesi, entelektüel birikimlerinin artırılması ve spor yeteneklerinin gelişimini esas alarak etkinliklerde bulunmaktadır. Bunun yanında öğrenci faaliyetlerinin hayata geçirilmesi noktasında öğrenci kulüplerinin kuruluşu ve işleyişinin koordinasyonu yürütülmektedir. Bu doğrultuda Kültür, Sanat, Spor ve Öğrenci Kulüpleri olmak üzere dört alanda faaliyet gösteren Daire Başkanlığımız, öğrencilerimizin müfredat dışı gelişimlerine odaklanarak seminer, konferans, kültür gezileri, sanat ve spor etkinliklerini hayata geçirdiği gibi, sanat ve sporun belirli alanlarında eğitim programları düzenlemektedir.

Daire Başkanı : Dr. Selman Dilek
E-posta : sks@ihu.edu.tr