Doç. Dr. Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu Avrupa Konseyi ve AB’nin Projesinde Görev Alacak

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku A.B.D. öğretim üyesi ve UÇAM Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu, Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği’nin birlikte yürüttüğü “Promoting Alternative Dispute Resolution (ADR) in Turkey” (Türkiye’de Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi) projesinde görev alacak.

Doç. Gümrükçüoğlu, proje yürütücülerinden Avrupa Konseyi’nin değerlendirmesi neticesinde, 16 Aralık 2020 yılında duyurusu yapılan ve 15 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek projenin “Lot 2: Mediation and Arbitration” ve de “Lot 3: Strategic and Policy Development of ADR Mechanisms” kategorilerinde Uzman (Expert) olarak atandı.

Projede önemli bir görevi yerine getirecek olan Doç. Gümrükçüoğlu, aynı zamanda İbn Haldun Üniversitesi Uyuşmazlık Çözümü Uygulama ve Araştırma Merkezi (UÇAM)’nde yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütüyor.

Değerli hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Hukuk FakültesiYeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu