Dünya Üniversiteleriyle İş Birliği Anlaşmalarımız Devam Ediyor

14.01.2019
Dünya Üniversiteleriyle İş Birliği Anlaşmalarımız Devam Ediyor
Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov ve beraberindeki heyet Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk ile görüştü.

Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov ve beraberindeki heyet, 14 Ocak 2019 Pazartesi günü Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk ile görüştü.

Eğitim alanında verimli istişarelerin yapıldı görüşmede Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi ile İbn Haldun Üniversitesi arasında karşılıklı dostluk, akademik araştırma ve eğitim iş birliği kurmak amacıyla bir iş birliği anlaşması da imzalandı. Anlaşmaya göre; çeşitli etkinliklerden akademik programlara bir dizi alanda iş birliği yapacak olan iki kurum, karşılıklı anlaşma yapılan alanlarda araştırma projeleri geliştirme ve uygulama noktasında ortak çalışmalara da imza atacak. Ayrıca iki üniversite arasında akademisyen ve öğrenci değişimi de, iş birliği anlaşması kapsamında hayata geçirilebilecek. Görüşme, Prof. Dr. Recep Şentürk ve Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov arasında karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.