Eğitim Kurumları İşletmeciliği YL Programının Öğretim Dili Türkçe Oldu

24.04.2020
Eğitim Kurumları İşletmeciliği YL Programının Öğretim Dili Türkçe Oldu

Eğitim Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programının öğretim dili, Lisansüstü 2. başvuru dönemiyle birlikte Türkçe olarak değiştirildi.Programda eğitimler daha önce %30 İngilizce olarak sürdürülüyordu.

Eğitim kurumlarının güçlü ve zayıf yönlerini tespit edebilen, eksik ve hatalı yönlerini iyileştirmeyi hedefleyen ve bütün öğrencileri kapsayacak etkili ve yenilikçi eğitim sistemleri geliştirebilen liderler yetiştirmeyi misyon edinen Program, teoriyi pratikle birleştiren heyecan verici bir öğrenme deneyimi sunuyor ve dörtlü bir döngüsel sisteme dayanıyor: Bilgi, araştırma, teori ve pratik. Aynı zamanda öğrencilere okullarda, üniversitelerde ve diğer eğitim kurumlarında değişime, insanlara ve öğrenmeye öncülük eden beceriler kazandırılması amaçlanıyor.

Ayrıca Program kapsamında aday öğrencilere, alanında seçkin uzmanlarla tanışma ve eğitim kurumları işletmeciliğinde karşılaşılan çeşitli problemlerin çözümünde onların bilgi birikiminden yararlanma fırsatı da sunuluyor. Program hakkında detaylı bilgi için: https://sgs.ihu.edu.tr/tr/egitim-kurumlari-isletmeciligi-turkce