15 Temmuz Darbe Girişiminin Tarihsel ve Sosyopolitik Analizi

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

15 Temmuz’un 5. yıldönümünde Sosyoloji Bölümü tarafından “15 Temmuz Darbe Girişiminin Tarihsel ve Sosyopolitik Analizi” paneli düzenlenecek.

15 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek panel, kurumsal Youtube kanalımızdan (https://www.youtube.com/ibnhalduni) canlı yayınlanacak.

Panel Programı:

Moderatör: Prof. Dr. Alev Erkilet (İbn Haldun Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı, Sosyoloji Bölüm Başkanı)

Devrimlerden Darbelere: Leninist Öncü Partiden Gülen Cemaati’ne” – Prof. Dr. Halil Berktay (İbn Haldun Üniversitesi, Tarih Bölüm Başkanı)

FETÖ Darbeye Nasıl Hazırlandı?” – Prof. Dr. Ömer Çaha (Mardin Artuklu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi)

Etkinlik Tarihi ve Saati

15.07.2021 14:00 - 16:00