Prof. Dr. Fuat Sezgin Anısına İslam Sosyal Bilimler Tarihi Paneli

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nin ortaklaşa gerçekleştireceği “Prof. Dr. Fuat Sezgin Anısına İslam Sosyal Bilimler Tarihi Paneli”, 2 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşecek. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk ve çok kıymetli akademisyenlerin konuşmacı olacağı panel, İstanbul Üniversitesi Doktora Salonunda yapılacaktır.

*******

Ibn Haldun University, Istanbul University and Fatih Sultan Mehmet University will jointly organize “Panel on the History of Islamic Social Sciences in Commemoration of Prof. Fuat Sezgin,” on May 2, 2019. At the panel, which will be held at Istanbul University, Prof. Recep Şentürk and very valuable academicians will be speakers.