“Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sürecinde Bağımsız Denetim”/ “Independent Auditing in Corporate Governance and Sustainability Process”

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

İbn Haldun Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenecek olan  İş Dünyası Çalıştay Serisi 5 kapsamında “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sürecinde Bağımsız Denetim” başlıklı etkinlik gerçekleşecek. Etkinlikte hem akademisyenler hem de birbirinden seçkin kuruluşlardan alanında uzman yöneticiler konuşmacı olacak. Etkinlik, Borsa İstanbul konferans salonunda gerçekleşecek.

*******

The event, “Independent Auditing in Corporate Governance and Sustainability Process,” will be organized by Ibn Haldun University and Istanbul Chamber of Commerce within the scope of the Business World Workshop Series 5. At the event, which will be hÜrkeld at Borsa Istanbul Conference Hall, speakers will be both academics and distinguished organizations.