Medit Çarşamba Konuşmaları / Wednesday Talk Series

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

İbn Haldun Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsü (MEDİT) tarafından düzenlenen çarşamba konuşmalarının bu serisinde “Bizim Muhammedimiz Daha Tanrıdır.” Erken Mevleviliğin Yayılması Üzerine Bazı Düşünceler  başlıklı konuşmada Dr.Şevket Küçükhüseyin konuşmacı olacak. Konuşma 6 Mart tarihinde saat 13.00’da başlayacak.

Dr. Sevket Kucukhuseyin who is a Research Assistant at university of Konstanz, will be a speaker on “Our Muhammad is more God,” in context of Wednesday Talk Series organized by Ibn Haldun University Alliance of Civilizations Institute (MEDIT). In his speech Dr. Kucukhuseyin addresses some considerations on Missionary Activities of the Early Mawlawiyya. The speech will start on March 6 at 13:00.

Etkinlik Tarihi ve Saati

06.03.2019 13:00 - 17:00