Uluslararası Sahîh-i Buhârî Sempozyumu Tebliğ Özetlerinin Gönderiminin Son Günü / Deadline of submitting paper abstracts for the International Sahih-i Buhari Symposium

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

İbn Haldun Üniversitesi İslami İlimler Enstitüsü, Uluslararası Sahîh-i Buhârî Sempozyumu yapacaktır.  Sempozyumda; Sahîh-i Buhârî, geleneksel ve çağdaş yaklaşımlar ışığında farklı yönleriyle ele alınacak. Sempozyum’a katılmak için tebliğ özetlerinin 10 Mart 2019 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Ibn Haldun University Institute of Islamic Studies will organize International Sahih-i Buhari Symposium. In the symposium; Sahih-i Buhari will be discussed in different aspects in the light of traditional and contemporary approaches. To participate in the symposium, abstracts must be submitted by 10 March 2019.

Etkinlik Tarihi ve Saati

2019-03-10 - 10.03.2019