Hukuk (%50 İndirimli) Programına Yerleşen 2021 Girişli Öğrencilerimize Ek İndirim Sağlanacak

16.09.2021
Bu sene ilk öğrencilerini kabul eden Hukuk (%50 İndirimli) Lisans Programına yerleşen öğrenciler ile ek yerleştirme ile kayıt hakkı kazanacak öğrencilere, programın yıllık tam ücreti üzerinden % 25 ek indirim sağlanacak. Mütevelli Heyetimizin aldığı karar doğrultusunda; 2021 YKS sonuçlarına göre ilgili programa %50 indirimli kontenjandan yerleşen öğrenciler ile 2021-2022 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemlerinde Hukuk Lisans Programı'nı (%50 indirimli) tercih ederek ÖSYM tarafından yerleştirilecek adaylara, ilgili programa kayıt yaptırmaları halinde programın yıllık tam ücreti üzerinden % 25 ilave öğrenim ücreti muafiyeti sağlanmasına imkan tanındı. Sağlanacak ilave indirim muafiyeti, Hazırlık programında 1+1 yıl, Lisans programında ise 4+1 yıl süresince devam edecek. Öğrencinin bir ya da iki yarıyıl uzaklaştırma veya Üniversiteden çıkarma cezası alması halinde ise muafiyet sona erecek.