İbn Haldun Üniversitesi Ailesi Bayramlaştı

09.08.2019
İbn Haldun Üniversitesi Ailesi Bayramlaştı
Kurban Bayramına sayılı günler kala, Üniversitemizde geleneksel bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

9 Ağustos Cuma günü Başakşehir Yerleşkemizdeki Mukaddime Salonu'nda düzenlenen merasime akademisyenlerimiz ve idari personelimiz yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşma öncesinde kısa bir konuşma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fuat Erdal, bayramların kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların pekiştirildiği günler olduğunu hatırlatarak, İbn Haldun Üniversitesi Ailesinin de her bayram öncesinde düzenlediği bayramlaşma törenleriyle bu geleneği yaşattığını ifade etti. Prof. Erdal, bayramın ailelerimize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.

Bayramlaşma merasiminin hemen ardından, İhya Salonu'nda, Onur Programı Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen programla, Kurban ve Hac ile alakalı kısa bir dinleti sunuldu.