İbn Haldun Üniversitesi Arama Konferansı Gerçekleştirildi

21.12.2016
Between 18th and 20th December, a search conference was organized by TÜRGEV ​​in Sakarya for the planning of the foundation of a new university.

18 – 20 Aralık tarihleri arasında TÜRGEV tarafından Sakarya’da gerçekleştirilen İbn Haldun Üniversitesi Arama Konferansı ile yeni üniversite kuruluşu için planlama çalışmaları yapıldı. Konferansta ortak vizyon ve stratejiler üzerinde duruldu ve yeni üniversiteden beklentiler masaya yatırıldı. 18 Aralık’ta tanışma toplantısı ile başlayan program 19-20 Aralık’ta gerçekleştirilen toplam beş oturumla tamamlandı. Her bir oturum ortalama 4 saat sürdü ve konular beyin fırtınaları, tartışma ve yorum bölümleriyle genelden özele doğru ele alındı. İbn Haldun Üniversitesi açılış sürecinde düzenlenen Arama Konferansına; TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Arzu Akalın ve Yönetim Kurulu üyeleri, TÜRGEV Genel Kurul üyeleri, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti ile çok sayıda Akademisyen, Gazeteci ve alanında uzman isimler katıldı.