İbn Haldun Üniversitesi Birinci Sosyal Beşeri ve Yönetim Bilimleri Lisansüstü Çalışmalar Konferansı Düzenleniyor

19.04.2018
İbn Haldun Üniversitesi Birinci Sosyal, Beşeri ve Yönetim Bilimleri Lisansüstü Çalışmalar Konferansı 25-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Konferans İbn Haldun Üniversitesi lisansüstü öğrencilerinin araştırmalarını sunabilecekleri, fikir alışverişinde bulanacakları, tez önerilerini makale formatında şekillendirecekleri ve çalışmalarına yönelik akademisyenlerden yapıcı geri bildirim alabilecekleri bir ortam sunacak. Bunun yanında IHU GradCon 2018, İbn Haldun Üniversitesi lisansüstü öğrencilerimize sunum ve iletişim becerilerini geliştirme, çeşitli araştırma faaliyetleri için işbirliği yapmak amacıyla farklı alanlardan öğrenciler ile bir ağ kurabilme imkanı sağlayacak. Konferans, sadece İbn Haldun Üniversitesi lisansüstü öğrencilerinin katılımına açık olacak.

En iyi bildiri ödülü

IHU GradCon 2018 seçilen üç makalenin yazarına ulusal ve uluslararası konferanslara katılma desteği de verecek. Bu çerçevede;

• 2500 TL birinci olan makale için
  • 1500 TL ikinci olan makale için
  • 1000 TL üçüncü olan makale için

IHU GrandCon 2018 için daha fazla bilgi meeting.ihu.edu.tr adresinden edinilebilir.