İbn Haldun Üniversitesi ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Çeşitli etkinliklerde konuşma yapmak ve birtakım temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bir gezi gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk, 22 Mart Cuma günü Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni de ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Mustafa Tümer ile bir araya geldi.

Yüksek öğretime dair görüş alışverişinde bulunulan görüşmede iki üniversite arasında bir iş birliği protokolü de imzalandı.

Protokol kapsamında; her iki üniversite bünyesinde bulunan fakülte ve enstitülerde sürdürülen eğitim ve öğretimin geliştirilmesi ve uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi konusunda, öğretim üyesi görevlendirilmesi de dâhil olmak üzere ortak çalışmalar yürütülmesi; bilimsel araştırmalar, projeler ve bilimsel yayınlar yapılması öngörülüyor.

Verimli istişarelerin gerçekleştirildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi