İHÜ Lise Kış Seminerleri Başlıyor

Farklı sosyal bilim alanlarında, seçkin akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek İHÜ Lise Kış Seminerleri başlıyor. Katılımcı öğrencilerin kariyerleri için gerekli olan çeşitli yetkinliklerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen seminerler 8 Şubat 2021 itibariyle başlayacak ve dört hafta sürecek.

Yalnızca seçkin liselerden öğrencilerin katılımına açık olan program kapsamında, seçtikleri alanda verilecek seminerleri eksiksiz olarak tamamlayan tüm öğrenciler sertifika almaya hak kazanacak.

Tamamen online ortamda düzenlenecek olan seminerlere başvuru yapan liselerden; Pertevniyal Lisesi, Vefa Lisesi, Haydarpaşa Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Beşiktaş AL, Hüseyin Avni Sözen AL, Kadıköy AL, Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İTO Marmara AİHL, FSM Uluslararası AİHL, Kadıköy AİHL, Bursa İpekçilik AİHL, M. Sami Ramazanoğlu AİHL, Kartal AİHL, Güngören İTO Kız AİHL, Rize Kaptan Erdoğan AİHL, Denizli Cedide Abalıoğlu AİHL, Beyoğlu AİHL, M. Emin Saraç AİHL, Mehmet Akif Ersoy AİHL, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, Mümtaz Turhan SBL, Sakarya Cemil Meriç SBL, Samsun İbrahim Tanrıverdi SBL, Eskişehir Eti SBL’nden öğrenciler İHÜ Lise Kış Seminerleri’ne katılacaklar.