İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu Başvuruları Başladı

02.12.2019
İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu Başvuruları Başladı

İbn Haldun Üniversitesi Lise Kış Okulu başvuruları başladı. Sosyal Bilimler Okulu ve İngilizce Okulu olmak üzere 5’er günlük 2 temel gruba ayrılan Lise Kış Okulu’nda lise öğrencileri, 5 günlük dolu dolu bir programla üniversite yaşamını tecrübe edecekler.

20-24 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlenecek Sosyal Bilimler Okulu’nda lise öğrencileri, uzman akademisyenlerden Medya ve İletişim, Karşılaştırmalı Edebiyat, Tarih, Hukuk, Felsefe, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji, Ekonomi, İşletme, İslami İlimler ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanlarında Üniversite Dersleri alıp, bölüm seçimleri için rehberlik hizmetinden yararlanma fırsatı yakalayacaklar. 27-31 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek İngilizce Okulu’nda ise ana dili İngilizce olan hocalarla, 10 kişilik sınıflarda, konuşma ağırlıklı İngilizce dil eğitimi verilecek. Sosyal-kültürel etkinliklerle verilen eğitimlerin pekiştirileceği ve kampüs hayatının bire bir yaşanacağı İHÜ Lise Kış Okulu kapsamında İstanbul gezileri ve ünlülerle buluşmalar da gerçekleştirilecek. Sınırlı sayıda kontenjanla gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’nin her yerinden lise öğrencilerinin katılımına açık İHÜ Lise Kış Okulu’na başvuru için son tarih ise 1 Ocak 2020.

Lise Kış Okulu hakkında detaylı bilgi ve başvuru: https://aday.ihu.edu.tr/