İbn Haldun Üniversitesi NAFSA 2018'e Katıldı

10.06.2018
İbn Haldun Üniversitesi NAFSA 2018'e Katıldı

1948 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nin çeşitli eyaletlerinde düzenlenen ve eğitim alanında dünyanın en prestijli organizasyonları arasında gösterilen NAFSA Eğitim Konferansı ve Fuarı'nın 70.sine İbn Haldun Üniversitesi de katıldı.

İbn Haldun Üniversitesini temsilen Philadelphia'da bulunan Uluslararası Daire Başkanı Enes Yalman, birçok üniversite ve ülke temsilcisiyle ortak programlar, öğrenci değişimi konularında bilgi paylaşımında bulundu.

NAFSA 2018'e dünya genelinde 100'ün üzerinde ülkeden yüksek öğretim ve eğitim kurumlarından 10.000'in üzerinde ziyaretçi katıldı. İbn Haldun Üniversitesi'nin katıldığı fuarın "Study in Turkey" pavyonunda Türkiye'den 18 dolayında devlet ve vakıf üniversitesi temsilcisi yer aldı.