İbn Haldun Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

30.07.2018
İbn Haldun Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

İbn Haldun Üniversitesi Tanıtım Günleri, üniversitemizin Başakşehir kampüsünde 30 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı. Akademik programlarımız, eğitim olanaklarımız,  burs seçeneklerimiz ile kampüs ve yurt imkanlarımız hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla düzenlenen İHU Tanıtım Günleri, 17 Ağustos Cuma gününe kadar sürecek.

Öğrenciler ve aileleri İHU Tanıtım Günleri’ne Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecek. İHU Tanıtım Günleri süresince öğrenciler ve aileleri kampüsümüzü gezerek profesyonel rehberlerden tercih danışmanlığı, tanıtım uzmanlarından Üniversitemizin eğitim, yurt dışı yaz okulları, yurt, burs ve sosyal/kültürel/sportif imkanları ile ilgili detaylı bilgi alabilecekler. Öğrenciler ayrıca ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla da tanışma imkanı bulup akademisyenlerimizden ve diğer uzmanlarımızdan dersler, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında da bilgi alma fırsatına sahip olacaklar.

İHU Tanıtım Günleri kapsamında İbn Haldun Yerleşme Özel Bursu, Tercih Bursu ve Derece Bursu gibi konularda da bilgilendirilecek olan katılımcıların Çift Anadal ve Yandal programları, yurt dışı bağlantıları ve bölümlere ilişkin tüm soruları da yanıtlanacak. Tercih danışmanları da öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında bilgi verirken kendilerine en uygun ve doğru tercihleri yapabilmeleri için yardımda bulunacaklar. Yüksek idealleri olan tüm öğrenci adaylarını 30 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında Başakşehir kampüsümüzde düzenlenecek İbn Haldun Üniversitesi Tanıtım Günleri’ne bekleriz. Kampüs ziyareti gerçekleştiremeyecek adaylar, veliler ve rehber öğretmenler de http://www.ihu.edu.tr/aday-ogrenci/ adresinden İbn Haldun Üniversitesi ile ilgili detaylı bilgi edinebilirler.

Tanıtım Günleri’ne Ücretsiz Servis İmkanı

Öğrenciler ve aileleri Tanıtım Günleri’nde üniversitemizin Başakşehir kampüsüne rahatça ulaşabilirler. Her gün Yenikapı Marmaray çıkışı, Yenibosna Metrobüs durağı (Koçtaş önü) ve Olimpiyat Metro durağından 9:00-17:00 saatleri arasında ücretsiz servislerimiz kalkacak. Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi

Üniversitemiz, Tanıtım Günleri’ne ek olarak, Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi de düzenliyor.

Bu zirve, öğrencileri ve aileleri sosyal bilimler alanında bilgilendirme, sosyal bilimlerin dallarını ve bölümler arasındaki farkları uygulamalı olarak anlatma ve öğrencilere vizyon ve motivasyon kazandırma amaçlarını taşıyor. Öğrenci adayları Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi’ne katılarak iş dünyasının önde gelen isimlerinin tecrübelerini dinleyip merak ettiklerini sorma fırsatı yakalayabilir, alanında öncü şirketlerin yetkilileriyle sohbet edebilirler. Ayrıca gelecekte çalışmayı düşündükleri iş alanlarını tecrübe edebilir, aynı meslek gruplarında çalışan insanlarla tanışıp istişare etme fırsatı da bulabilirler. Bu yıl 2.si düzenlenecek olan “Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi” 4-5-6 Ağustos 2018 tarihlerinde Grand Sheraton İstanbul Ataşehir’de gerçekleşecek. Zirvenin 1. ve 2. günü atölye çalışmalarında seçilen alanla ilgili etkileşimli ve uygulamalı bir eğitim görecek olan öğrenciler, Zirve’nin 3. gününde ise duayen isimlerin tecrübe ve birikimlerinden istifade etme fırsatı bulabilecekler.

Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi hakkında detaylı bilgi ve katılım başvurusu: http://www.gelecegimsosyalbilimler.com/2018/