İbn Haldun Üniversitesi Tercih Tanıtım Günleri Sona Erdi

31.07.2019
İbn Haldun Üniversitesi Tercih Tanıtım Günleri Sona Erdi
İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri sona erdi.

18 Temmuz – 29 Temmuz tarihlerinde Başakşehir Yerleşkemizde aday öğrencileri ve aileleri ağırladığımız ve geniş bir katılıma sahne olan Tercih Tanıtım Günleri’nde misafirlerimiz, zengin burs seçeneklerimizden eğitim-öğretim ortamına, kampüs yaşamından yurtlara, merak ettikleri her konuda Üniversitemizi detaylı bir şekilde tanıma fırsatı buldular. Ayrıca aday öğrenciler, doğru tercih yapmaları için alanında uzman, mesleki deneyim sahibi rehber öğretmenlerden tercih danışmanlığı hizmeti de aldılar.

Ayrıca Türk Hava Yolları, Turkcell, SETA, Anadolu Ajansı, Yeşilay, Ziraat Katılım Bankası, FLO Ayakkabı, Mental İK Danışmanlık, GENAR gibi firmalar ve STK’lar da Üniversitemizde stand kurarak aday öğrencilere stajlar hakkında bilgi verdiler, mezun olduklarında kariyerlerini nasıl şekillendirebileceklerine dair tavsiyelerde bulundular. Bunun yanında akademisyenlerimiz de Üniversitemizdeki Felsefe, Hukuk, İktisat, İslami İlimler, İşletme, Karşılaştırmalı Edebiyat, Medya ve İletişim, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji ve Tarih bölümleri ile Diller Okulu ve Onur Programına dair bilgilendirmeler yaptılar. Aday öğrenciler, bizzat akademisyenlerimizle yaptıkları görüşmelerde dersler ve üniversite eğitimi ile ilgili merak ettikleri tüm konulara cevap buldular. Aday öğrencilere, İbn Haldun Üniversitesinde geçirdikleri her anda, Üniversitemizde halen öğrenim gören öğrencilerimiz refakat etti.