İbn Haldun Üniversitesinde Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Üniversitemizde geleneksel bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi. 31 Mayıs Cuma günü düzenlenen bayramlaşma merasimi, akademisyenlerimiz, okutmanlarımız ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Özden, bayramlaşma merasiminde katılımcılara hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Üniversitemizde bu merasimle Ramazan bayramlarına has 4. bayramlaşmanın düzenlendiğini kaydeden Prof. Dr. Özden, böyle samimi bir ortamda İbn Haldun Üniversitesi ailesinin daha nice bayramlara erişmesini temenni etti. Bayramların sevinç ve mutlulukla birlikte birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olduğunu hatırlatarak konuşmasını sonlandırdı.

Bayramlaşma merasimi tüm personelimize bayram çikolatası takdimiyle son buldu.