İHSEM’de Uzlaştırmacı Eğitimleri Devam Ediyor

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İHSEM) tarafından düzenlenen Uzlaştırmacı Eğitim Programı’nın ikinci dönemi sona erdi. Bakırköy Taş Mektep Yerleşkemizde 22 – 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime katılan tüm kursiyerlerimiz, eğitimi başarıyla tamamlayarak “Uzlaştırmacı Eğitimi Sertifikası” almaya hak kazandı.

İkinci döneminde 17 kişinin katıldığı eğitimlerde yüz yüze eğitim yöntemi uygulanırken, uzlaştırmacıların pratikte karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili deneyim sahibi olmaları hedeflendi.

Uzlaştırmacı Eğitim Programı, otuz altı saati teorik ve on iki saati uygulamalı olmak üzere en az kırk sekiz ders saati sürmekte olup; eğitimler Dr.Öğr. Üyesi Yeliz Gümrükçüoğlu, Arş. Gör. Gülnihal Akter Yakacak, Dr. Öğr. Üyesi Esra Alan Akcan ve Arb. Av. Cansev Turan tarafından verilmektedir.

Uzlaştırmacılık Eğitimlerinin 3. Dönemi, 20 Haziran 2019 tarihinde Bakırköy Taş Mektep’te başlayacak.